Bestek voor tapas

Napoleonbestek.nl heeft een mooi assortiment aan klein bestek voor tapas gerechten. Kleine vorkjes voor ham of olijven, botermesjes (klein en groot) voor kruidenboter, tapenade of smeerkaas en kaasmesjes voor verschillende soorten kaas. Verkrijgbaar in 16 kleuren.


 

Tapas bestek kopen?

Meer informatie of tapasbestek kopen? 

naar webshop button


Tapas eten

Tapas eten is erg populair. Gezellig met vrienden of familie kleine zeer gevarieerde hapjes eten onder het genot van een glaasje wijn. Gewoon samen genieten. Napoleon bestek heeft verschillende soorten bestek dat uitstekend gebruikt kan worden bij het eten van tapas. Ook erg leuk en origineel om cadeau te geven!

oznor
tapas plankje met napoleon bestek

Meer Tapas tips en inspiratie vindt u in onze artikelen:

 

Geef een reactie